Over ons

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Eveline, 24 jaar en kom uit Kapellen.

Als kind was ik al in de ban van mijn tante haar beroep. Zij was nagelstyliste!
Op mijn 15de besloot ik om aan haar te vragen of ze mij haar beroep wou aanleren. Uiteraard vond ze dit een leuk idee! Na deze mini-opleiding ben ik op mijn eigen nagels beginnen experimenteren, wat ik geweldig vond!

Na mijn studies aan Denise Grèsiac voor schoonheidsspecialiste en grimeur ben ik meteen aan de slag gegaan in een groothandel en opleidingscentrum voor alles wat met nagels te maken had. Daar leerde ik alle kneepjes van het vak. Met als kers op de taart een intensieve opleiding in Korea en een deelname aan de Global Nail Cup (dit is de grootste georganiseerde wedstrijd in de nagelbranche). Op het einde van deze training werd er ook een examen afgenomen (theoretisch en praktijk) om les te mogen geven als Educator. Na zenuwslopende uren kreeg ik te horen dat ik geslaagd was!

img_6062img_6001

In 2014 besloot ik om Nail Candy te openen in de Starrenhoflaan te Kapellen. Een kleine nagelstudio waar ik mij helemaal creatief kon uitleven. Ondertussen werkte ik ook nog samen met verschillende groothandels om les te geven! Fantastisch gewoon! Na 2 jaar was de tijd gekomen om te verhuizen met Nail Candy naar een toplocatie: Stationsstraat 39 te Kapellen, waar iedereen nu welkom is!